fredag den 24. oktober 2014

Kylling og Couscoussalat med Granatæble og Feta




Couscous er i sig selv en ret kedelig ingrediens, og skal det blive til et spændende tilbehør er det nødvendigt, at pifte det op med nogle smagfulde og farverige ingredienser. Granatæble er blevet en af mine favoritingredienser - den er sød og syrlig og de små røde kerner ligner små ædelsten i maden. 

Kylling og Couscoussalat med Granatæble og Feta til 2 personer


Ingredienser:

2 kyllingebrystfileter
salt og peber
2 tsk. olie

100 g. couscous
2 dl. grønsagsbouillon
2 tsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft
1 knsp. sukker
salt
1 håndfuld persille
1 håndfuld mynte
1 granatæble
20 g. usaltede peanuts eller mandler
60 g. feta eller salattern

Fremgangsmåde:

1. Overhæld couscous med kogende bouillon, læg en tallerken over skålen og lad den stå fem min. Fjern tallerkenen og rør lidt rundt. Lad det køle godt af.

2. Hak persille og mynte groft, hak mandlerne og befri kernerne fra granatæblet.

3. Krydr kyllingen med salt og peber og steg i olie til den er gennemstegt.

4. Rør olie, citronsaft, sukker og salt i couscous'en. 

5. Rør persille, mynte, granatæblekerner, mandler og smuldret feta i salaten. Server med kylling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar