søndag den 26. oktober 2014

Marokkansk Kyllingeburger





Denne burger stammer fra det marokkanske gadekøkken. Jeg lavede den i en stor måltidsversion, men de er også rigtig gode som miniburgere til en snack, frokost, buffet eller lignende. Hemmeligheden og det "marokkanske" ligger i mayonnaisen, som smager fortrinligt. Der er ingen grøntsager i burgeren, men den kan sagtens tåle et salatblad og måske en skive agurk. Alternativt kan man servere en omgang salat til burgeren.


Marokkansk Kyllingeburger til 2 personer


Ingredienser:

2 kyllingebrystfileter
spidskommen
stødt chili
salt og peber
2 tsk. olie

½ rødløg
2 tsk. citronsaft
8 grønne oliven
1 lille bdt. persille
2 spsk. hakkede soltørrede tomater
3 spsk. mayonnaise

2 store grove burgerboller

Fremgangsmåde:

1. Hak rødløg, oliven og persille og bland med citronsaft, soltørrede tomater og mayonnaise.

2. Skær kyllingefileterne næsten helt igennem på tværs og fold ud. Bank helt flade så du får to store flade kyllingebøffer. Krydr med spidskommen, chili, salt og peber og steg i olie.

3. Varm burgerbollerne og smør under og over med mayonnaisen. Læg kyllingen i midten og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar