mandag den 3. november 2014

Kålsalat med Cashewnødder




En god salat kan sætte prikken over i'et på mange retter, og det kan godt betale sig at nytænke salaten af og til. Iceberg, tomat og agurk er lækkert, men bliver noget ensformigt med tiden. Grøntsagerne i denne salat kan naturligvis varieres efter smag og behag.

Kålsalat med Cashewnødder til 2 personer


Ingredienser:

½ lille spidskål eller 1/4 lille hvidkål
4 forårsløg
1 gulerod
50 g. bønnespirer

2 tsk. olie
2 tsk. citronsaft
1 tsk. revet ingefær
salt og peber

20 g. cashewnødder

Fremgangsmåde:

1. Hak nødderne groft og rist dem på en tør pande til de er gyldne.

2. Hak kålen fint, skær forårsløg i tynde ringe og skær guleroden i tynde stave.

3. Rør olie, citronsaft, ingefær, salt og peber sammen og bland med grøntsagerne.

4. Anret salaten på et fad og drys nødder over. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar