Kylling i karry er lidt af en familieklassiker i Danmark, og det er en ret jeg tit tyr til, både til mig selv og når der er gæster. Denne version er opdateret med lidt af asiatiske noter - kokosmælk og mangochutney, og det giver retten en spændende og moderne smag.
Kylling i Karry med Peberfrugt og Mangochutney til 2 personer
Ingredienser:
100 g. basmatiris
200 g. kyllingebryst
2 grønne peberfrugter
1 løg
2 tsk. olie
1 spsk. karry
2 tsk. mel
2 dl. kokosmælk
½ dl. vand
2 spsk. hot mangochutney
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog risene 10 min i letsaltet vand, hæld vandet fra og lad risene trække ca. 10 min i gryden.
2. Skær kyllingen i tern og peberfrugten i brede strimler. Skær løget i smalle både.
3. Steg løgene i olie 2 min. Tilsæt karry og steg ca. 1 minut.
4. Drys mel over, rør rundt og tilsæt kokosmælk, vand og mangochutney. Rør godt rundt og bring i kog.
5. Tilsæt kylling og peberfrugt og lad det simre til kyllingen er gennemkogt.
6. Smag til med salt og peber og server med ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar