søndag den 9. november 2014

Pasta med Ærtepesto og Røget Mørbrad




Denne lynhurtige pastaret er rigtig fin på travle dage. Jeg lavede til 4 personer og frøs 3 portioner ned til andre endnu travlere dage - frys kødet for sig selv, så det ikke bliver tilberedt. 

Pasta med Ærtepesto og Røget Mørbrad til 2 personer


Ingredienser:

175 g. pasta
100 g. ærter
1 håndfuld basilikumblade
65 g. ricotta
1 tsk. citronsaft
1 fed hvidløg
salt og peber

80 g. røget mørbrad eller italiensk skinke

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand.

2. Kog ærterne 3 min og hæld vandet fra. Gem 60 ml. af vandet.

3. Hæld ærter, ærtevand, ricotta, citronsaft og hvidløg i en skål og blend helt glat. Smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af. Vend pestoen i og hæld i to tallerkener. Læg skiver af røget mørbrad øverst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar