Denne kalkunret er ikke særlig fotogen, men det sagt, så er den som så mange andre ufotogene retter - særdeles velsmagende. Kalkunen bliver meget mør, og salvien i fyld og sauce giver et virkelig godt pift. Jeg spiste stegt gnocchi og salat til rullerne, men de kan også serveres med pasta.
Ricottafyldte Kalkunruller i Italiensk Tomatsauce til 2 personer
Ingredienser:
250 g. kalkunbryst
½ bdt. persille
½ bdt. salvie
125 g. ricotta
salt og peber
40 g. revet parmesan
tynde grillspyd eller tandstikker
1 løg
1 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
1 spsk. olie
1 spsk. tomatpure
3/4 dl. hvidvin
1 knsp. sukker
½ bdt. salvie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Hak persille og salvie godt og rør det i ricotta. Smag til med salt og peber.
2. Skær kalkunbryst i store tynde skiver og krydr med salt og peber. Fordel ricotta og parmesan på skiverne og luk dem med tandstikker eller grillspyd.
3. Brun kødrullerne i olie i en slip let gryde og tag dem op ad gryden.
4. Hak løg og hvidløg og steg kort i olien.
5. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og hvidvin. Bring i kog, tilsæt finthakket salvie og smag til med sukker, salt og peber.
6. Læg kalkunrullerne i tomatsaucen, læg låg på gryden og kog ca. 10 min. Server med gnocchi eller pasta.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar