tirsdag den 20. januar 2015

Pasta med Kylling og Feta



Nogle gange er en super nem pastaret uden for meget hurlumhej lige det man har brug for. Denne ret kan laves på ca. 20 min. Køber du frisk pasta kan du snildt få den ned på 10 min. Det er helt simpelt pasta, kylling, forårsløg, purløg og selvfølgelig feta. Cheasy's fedtfattige blokfeta er rigtig fint i denne ret og flyder fint ud. 

Server den med en skål salat eller en gnavegulerod hvis det skal gå rigtig hurtigt.

Ugens tema: Feta

Pasta med Kylling og Feta til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta
250 g. kyllingebryst
2 tsk. olie
4 forårsløg
150 g. feta i blok
2 spsk. hakket purløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand.

2. Skær kyllingen i strimler og steg i olie til den er gylden og mør. 

3. Snit forårsløg og steg med et par minutter.

4. Tilsæt feta i tern og 3/4 af purløg. Smag til med salt og peber.

5. Anret i to tallerkener og drys med purløg.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar