søndag den 4. januar 2015

Spaghetti Puttanesca




Spaghetti Puttanesca oversættes normalt til "skøgens spaghetti". Det er en meget smagfuld og aromatisk pastaret baseret på middelhavets lækre råvarer. Retten er ikke børneegnet eller egnet for de kræsne. Men for os andre er det en ren lækkerbisken.

Spaghetti Puttanesca til 2 personer


Ingredienser:

200 g. spaghetti
1 spsk. olie
1 finthakket løg
1 fed hvidløg i skiver
1 finthakket rød chili
3 ansjoser (fra dåse)
½ ds. hakkede tomater
1 tsk. tørret oregano
8 store oliven i små tern
1 spsk. små kapers

Fremgangsmåde:

1. Kog spaghettien i saltet vand.

2. Varm olien i en stor gryde og sauter løg, hvidløg og chili ca. 8 min. 

3. Tilsæt hakkede ansjoser og sauter 1 min.

4. Tilsæt hakkede tomater, oregano, oliven og kapers og kog ca. 3 min.

5. Hæld vandet fra spaghettien og hæld den i saucen. Rør rundt og fordel i to pastatallerkener. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar