onsdag den 6. maj 2015

Pasta i Fad med Baconsvøbte Koteletter og Bønner




Ugens tema: Gratineret pasta

Denne opskrift er virkelig hurtig at smide sammen en travl hverdagsaften, og smager overhovedet ikke, som om det er gået hurtigt. 

Pasta i Fad med Baconsvøbte Koteletter og Bønner til 2 personer


Ingredienser:

2 svinekoteletter, afpudsede
½ kugle mozzarella, gerne light
4 skiver bacon
salt og peber
100 g. pasta, gerne fuldkorn
200 g. bønner, gerne fra frost
1/4 glas grøn pesto

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand. Kog bønnerne med de sidste 3 minutter. Lad det dryppe godt af.

2. Skær en lomme i hver kotelet og læg skiver af mozzarella derind. Vikl to skiver bacon om hver. Krydr med salt og peber.

3. Brun koteletterne på en stegepande. Du behøver ikke tilsætte fedtstof.

4. Vend pasta og bønner med pesto og krydr med salt og peber. Hæld i et ovnfast fad.

5. Læg koteletterne ovenpå pastaen og gratiner i ovnen ca. 15 min ved 200 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar