Ugens tema: Gratineret pasta
Pasta og chorizo i tomatsauce med masser af spinat og mozzarella på toppen. Det ser ikke ud af meget, men det er ren forkælelse.
Pastagratin med Chorizo og Mozzarella til 2 personer
Ingredienser:
100 g. pasta, gerne fuldkorn
1 løg
2 fed hvidløg
80 g. chorizo
1 dåse hakkede tomater
250 g. frisk spinat
salt og peber
½ kugle mozzarella, gerne light
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen og lad den dryppe af.
2. Hak løg og hvidløg og skær chorizo i tern.
3. Steg chorizo kort i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg og steg det med.
4. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre 10 min.
5. Skyld spinaten og fjern de store stilke. Tilsæt til tomatsaucen og kog til spinaten falder helt sammen. Smag til med salt og peber.
6. Vend pasta i tomatsaucen og hæld i et ovnfast fad. Skær mozzarella i tern og fordel på toppen.
7. Gratiner 10-15 min ved 200 grader og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar