torsdag den 4. juni 2015

Glaseret Laks og Thaisalat med Limedressing




Ugens tema: Thailand

En let og lækker salat med stegt laks, sød chilisauce og masser af sesamfrø.

Glaseret Laks og Thaisalat med Limedressing til 2 personer


Ingredienser:

2 laksefileter
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 tsk. sukker
4 forårsløg
4 gulerødder
1 potte basilikum
1 spsk. ristede sesamfrø

100 g. fuldkornsris (eller jasminris)
2 spsk. sød chilisauce

Fremgangsmåde:

1. Kog risene.

2. Læg laksefileterne på bagepapir i et ovnfast fad og smør dem med chilisauce. Sæt dem i ovnen 10-12 min ved  175 grader. 

3. Rør limesaft, fiskesauce og sukker sammen. 

4. Skær forårsløg og gulerødder i tyndeskiver. Bland det med basilikumblade og limedressing.

5. Fordel salaten på to tallerkener. Pluk fisken lidt og fordel den over salaten. 

6. Dryp chilisauce oversalaterne og drys sesam øverst. Server med sesamfrø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar