Hakkebøffer med Smagfuld Grønsagssauce til 2 personer
Ingredienser:
200 g. hakket oksekød
salt og peber
½ spsk. olie
4 forårsløg
½ spsk. olie
1 tsk. tørret merian eller estragon
1½ dl. vand
½ terning grønsagsbouillon
½ dl. mælk
salt og peber
400 g. kartofler
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne i letsaltet vand.
2. Form kødet til 2 hakkebøffer og krydr med salt og peber. Steg i olie.
3. Snit forårsløg i skiver og steg kort i olie.
4. Tilsæt vand, bouillon og merian eller estragon og kog ca. 5 min under låg.
5. Hæld saucen i en smal kande og tilsæt mælken. Blend med stavblenderen til saucen er rimelig glat.
6. Varm saucen igennem i gryden og smag til med salt og peber.
7. Server kartofler og bøf med saucen og grønt efter dit valg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar