mandag den 28. september 2015

Cremet Råkostsalat med Stegte Pølser




En coleslaw kan spises til rigtig mange ting, og her har jeg serveret den til et par stegte pølser. Coleslaw'en er tilsat ristede pinjekerner og salat, og det giver den en virkelig fyldig smag. Pølserne er laksepølser med et lavt fedtindhold, men det er selvfølgelig op til egen smag og behag.

Cremet Råkostsalat med Stegte Pølser til 2 personer


Ingredienser:

4 pølser beregnet til stegning
olie til stegning
sennep

½ knoldselleri, revet
1 æble, revet
2 gulerødder, revne
½ potte purløg, finthakket
1 dl. græsk yoghurt
1 spsk. grov sennep
½ spsk. æblecidereddike
20 g. pinjekerner, ristede
½ pose spæde salatblade, skyldet og tørret
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Bland knoldselleri, æble, gulerødder og purløg i en stor skål. 

2. Rør yoghurt sammen med sennep og eddike og krydr med salt og peber. Bland det godt med grøntsagerne.

3. Steg pølserne i olie på en pande. 

4. Vend rodfrugterne med salat og pinjekerner og server med pølser og en klat sennep. Server evt. brød til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar