Grove boller med masser af sødme fra rosinerne. En rigtig god eftermiddagssnack.
Havreboller med Rosiner, 16 stk.
Ingredienser:
½ pk. gær
½ liter vand
1 spsk. salt
2 tsk. honning
200 g. fuldkornshvedemel
50 g. havregryn
100 g. rosiner
ca. 450 g. mel
Fremgangsmåde:
1. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt salt, honning, fuldkornshvedemel, havregryn og rosiner.
2. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve lunt og tildækket 1-2 timer (eller til dagen efter i køleskabet).
3. Ælt dejen igennem og del den i 16 stykker. Form til boller og læg på bagepapir på en bageplader. Lad dem hæve lunt og tildækket 45 min.
4. Bag bollerne 10-15 min ved 225 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar