søndag den 20. september 2015

Sandwich med Rejesalat





Denne sandwich smager rigtig godt og sommerligt, men det er ikke ligemeget hvordan du laver den, hvis den ikke skal spises med det samme. Skal den spises lige efter den laves, så kan den laves af en helt fedtfattig creme fraiche. Men skal den med på madpakken er man nødt til at bruge mayonnaise sammen med creme fraiche, da sandwichen ellers bliver meget våd og slatten. Det er også muligt at medbringe rejesalaten og putte den på sandwichbrødet kort før den skal spises.

Sandwich med Rejesalat til 2 personer


Ingredienser:

4 skiver sandwichbrød, gerne fuldkorn
4 salatblade
2 tomater
150 g. rejer
75 g. creme fraiche (eller 25 g. mayonnaise og 50 g. creme fraiche)
1 tsk. citronsaft
5 dråber tasbasco
1 tsk. tørret dild
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Tø rejerne op og lad dem dryppe godt af.

2. Rør creme fraiche med citronsaft, tabasco, dild og smag til med salt og peber. Rør rejerne i.

3. Læg salat på to skiver brød, læg tomat over og fordel rejesalaten derover. Læg de to sidste skiver brød øverst og server.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar