fredag den 16. oktober 2015

Gulerodsboller med Solsikkekerner




Lækre, luftige boller med revne gulerødder og masser af solsikkekerner.

Gulerodsboller med Solsikkekerner, 16 stk.


Ingredienser:

300 g. gulerødder
4 dl. mælk
30 g. gær
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
ca. 700 g. mel
2 æg
100 g. solsikkekerner

Fremgangsmåde:

1. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af råkosthjernet.

2. Rør gøren ud i mælk og tilsæt sukker, salt, æg, solsikkekerner og gulerødder.

3. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve lunt og tildækket 1 time.

4. Ælt dejen igennem og del i 16 stykker. Form til boller og sæt dem på bagepapir på en bageplade. Lad dem hæve lunt og tildækket 45 min.

5. Bag bollerne ca. 15 min ved 200 grader til de er gyldne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar