torsdag den 22. oktober 2015

Kylling i Rød Karry




Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikke lige har tiden til at simre et stort stykke kød i flere timer. Denne ret er færdig på under 30 min. 

Kylling i Rød Karry til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst i tern
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 løg i ringe
2 gulerødder i tynde skiver
1 tsk. finthakket ingefær
1 spsk. olie
1 tsk. rød karrypasta (efter smag)
1 lille dåse kokosmælk, gerne light
35 g. koncentreret tomatpure
3 limeblade
1 tsk. rørsukker
2 spsk. fiskesauce
1 håndfuld basilikum, grofthakket

Fremgangsmåde:

1. Varm olien i en wok og steg kyllingen til den er lysebrun. 

2. Rør karrypasta, løg og hvidløg i og steg kort. 

3. Tilsæt kokosmælk og kog 2 min.

4. Tilsæt gulerødder, ingefær, tomatpure og limeblade og lad det småkoge 15 min. 

5. Tag limebladene op af retten og smag til med rørsukker og fiskesauce. Rør basilikum i og server med kogte jasminris. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar