onsdag den 28. oktober 2015

Middagssalat med Kartofler, Kylling og Peanutdressing




Hvis jeg har en dag, hvor jeg kommer rigtig sent hjem fra arbejde, så laver jeg tit en kold aftensmad dagen før, og jeg laver nok så der er til to dage. Kold aftensmad behøver hverken at være rugbrødsmadder eller rigtig kedeligt. Denne salat er fuld af god smag fra stegt kylling og spicy peanutdressing.

Middagssalat med Kartofler, Kylling og Peanutdressing til 2 personer


Ingredienser:

2 kyllingebrystfiletter
1 spsk. olie

300 g. små kartofler, kogte og afkølede
1 bakke spæde salatblade, skyldet og dryppet af
2 forårsløg i tynde skiver
100 g. edamamebønner

1 spsk. peanutbutter
1 dl. creme fraiche
1 spsk. limesaft
1 spsk. mangochutney
1 spsk. sød chilisauce
salt og peber

20 g. cashewnødder, grofthakkede

Fremgangsmåde:

1. Krydr kyllingen med salt og peber og steg i olie. Lad dem køle af og skær i skiver.

2. Bland salat, forårsløg, edamamebønner og kartofler. 

3. Rør peanutbutter, creme fraiche, limesaft, mangochutney og chilisauce sammen og krydr med salt og peber. Vend i salaten. 

4. Server på to tallerkener drysset med cashewnødder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar