fredag den 30. oktober 2015

Pasta Frittata med Røget Skinke




Jeg elsker pasta gratineret i ovnen, og denne ret rammer lige plet i mine smagsløg. Blød pasta, sprøde grøntsager, røget skinke og lækker ost.

Pasta Frittata med Røget Skinke til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
½ bdt. forårsløg
100 g. majs
100 g. ærter
1 rød peber
200 g. røget skinke i tern
2 æg
1½ dl. mælk
50 g. revet ost
1 tsk. tørret timian
salt og peber
2 spsk. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand til den er næsten mør.

2. Skær forårsløg i skiver og peberfrugt i tynde strimler. Tilsæt til pastaen sammen med ærter og majs og kog et par minutter. Hæld vandet fra og hæld det i et smurt ildfast fad.

3. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen med skinke. Bland lidt.

4. Drys med revet parmesan og gratiner 25-30 min ved 200 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar