Rodfrugtmosen er et rigtig godt og sundere alternativ til den velkendte kartoffelmos. Her sammen med en salviekotelet.
Svinekoteletter med Rodfrugtmos til 2 personer
Ingredienser:
2 svinekoteletter
salt og peber
tørret salvie
½ spsk. olie
½ knoldselleri, skrællet og i tern
2 persillerødder, skrællet og i tern
2 store gulerødder, skrællet og i tern
300 g. kartofler, skrællet og i tern
1 fed hvidløg
10 g. smør
1 tsk. salt
peber
Fremgangsmåde:
1. Kom rodfrugter, hvidløgsfed og kartofler i en gryde med vand og kog ca. 20 min til alt er mørt.
2. Krydr koteletterne med salt, peber og salvie og steg i olie.
3. Hæld vandet fra og mos med en kartoffelmoser eller noget lignende. Rør smør, salt og peber i. Server til koteletterne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar