søndag den 18. oktober 2015

Svinemørbrad med Krydderurtefyld og Parmaskinke



Jeg synes, at svinemørbrad er et fantastisk stykke kød, fordi det kan tilberedes på så mange forskellige måde. I dette tilfælde valgte jeg at fylde mørbraden med citron, hvidløg og krydderurter, men fyldet kan også smøres udenpå mørbraden inden den omrulles med parmaskinke. Super lækker og nem gæstemad.

Svinemørbrad med Krydderurtefyld og Parmaskinke til 3 personer


Ingredienser:

1 svinemørbrad
80 g. parmaskinke
4 fed hvidløg
1 tsk. tørret rosmarin
1 spsk. frisk timian
skal af 1 citron
salt og peber
1 spsk. olie 

kødsnor

Fremgangsmåde:

1. Pres hvidløg og bland med rosmrain, finthakket timian, revet citronskal, salt og peber. 

2. Afpuds mørbraden og smør den ind i hvidløgsblandingen. Vikl parmaskinke om og bind fast med kødsnor.

3. Brun mørbraden i olie på alle sider og læg i et ovnfast fad. Steg færdig i ovnen ca. 30 min.

4. Fjern snoren, skær i skiver og server. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar