onsdag den 11. november 2015

Kartoffelsalat med Rødløg og Sennepsdressing



Denne kartoffelsalat er tilsat en pikant og meget smagfuld dressing af rødløg, sennep og kapers. Det er en rigtig god måde at servere kartofler på en anderledes måde, og salaten kan let tilberedes i god til og blandes lige før servering, så det er virkelig nemt. Den passer godt til især svinekød og kylling.

Kartoffelsalat med Rødløg og Sennepsdressing til 3 personer


Ingredienser:

500 g. små kartofler
½ rødløg
1 spsk. rapsolie (gerne koldpresset)
1 tsk. grovkornet sennep
1 tsk. kapers
1 spsk. finthakket purløg
1 tsk. hvid balsamico
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand og køl dem helt af, enten i koldt vand eller i køleskabet.

2. Hak rødløget fint og bland med olie, sennep, finthakkede kapers, purløg og balsamico. Smag til med salt og peber.

3. Vend kartoflerne i dressing kort før servering. 

2 kommentarer:

  1. Hm??? Gad vide, om den kunne serveres varm?? Det tror jeg, jeg vil forsøge :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Pia
      Det tror jeg egentlig sagtens at den kan. Skriv endelig hvordan det går, hvis du prøver det af.
      Hilsen,
      Tina

      Slet