Konfektkager med Chokoladeglasur, 24 firkanter
Ingredienser:
250 g. digestive kiks
120 g. valnødder
2 dl. kokosmel
150 g. hvid chokolade
100 g. smør
1 ds. kondenseret mælk
200 g. mørk chokolade
2 tsk. rapsolie
Fremgangsmåde:
1. Knus kiksene groft og hak valnødderne groft. Gerne i en foodprocessor.
2. Bland kiks, valnødder og kokosmel.
3. Smelt chokolade, smør og kondenseret mælk over vandbad og rør sammen med kikseblandingen.
4. Hæld blandingen i en form 20 x 25 cm beklædt med bagepapir. Sæt den i køleskabet mindst 4 timer og gerne natten over.
5. Smelt den mørke chokolade over vandbad og rør olie i. Smør på kagen og sæt den i køleskabet mindst 1 time.
6. Skær i firkanter og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar