En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen. Et virkelig lækkert alternativ.
Indisk Marinerede Frikadeller til 2 personer
Ingredienser:
250 g. hakket svinekød
20 g. rasp
1 fed hvidløg, finthakket
3 forårsløg, finthakkede
salt og peber
1 dl. græsk yoghurt
1 lille rødløg, finthakket
1 rød chili, finthakket
1 tsk. revet infefær
1 tsk. gurkemeje
3 tsk. paprika
1 tsk. garam masala
1 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
1. Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Form til 6 frikadeller.
2. Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garam masala og citronsaft.
3. Vend frikadellerne i yoghurten og læg dem i et smurt ildfast fad.
4. Steg i ovnen 20 min ved 225 grader.
5. Server med f.eks. ris og raita.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar