tirsdag den 29. december 2015

Kylling i Karry med Svampe og Peberfrugt




En af livretterne med ekstra mange grøntsager. 

Kylling i Karry med Svampe og Peberfrugt til 2 personer


Ingredienser:

2 stk. kyllingebryst
1 spsk. olie
1 løg, skiver
250 g. svampe, rensede og evt. i kvarte
1 peberfrugt i strimler
1 spsk. karry
2 dl. hønsebouillon
1 dl. madlavningsfløde
saucejævner/maizena
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Brun kyllingen i olie og læg den på en tallerken.

2. Svits svampe og løg i gryden til svampene har afgivet vand og vandet er fordampet.

3. Tilsæt peberfrugt og svits et par minutter.

4. Tilsæt karry og svits kort. 

5. Tilsæt bouillon og madlavningsfløde og bring i kog. Kog ca. 15 min under låg til kyllingen er gennemkogt.

6. Jævn saucen og smag til med citronsaft, salt og peber. Server med ris. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar