søndag den 13. december 2015

Nougatknas



Jeg elsker at lave ny og spændende juleknas hvert eneste år, og jeg lavere hellere 10 forskellige ting i meget små portioner end 1 stor potion af det samme. Her har I årets første konfekt. 

Nougatknas, 2o stk.

Ingredienser:

1/4 dl. koldt vand
100 g. sukker
50 g. saltede peanuts
150 g. blød nougat
50 g. lys chokolade
20-25 små folieforme

Fremgangsmåde:

1. Kom vand og sukker i en lille gryde og bring i kog. Kog til det bliver lidt brunt.

2. Vend nødderne i blandingen og hæld den ud på bagepapir på en bageplade. Lad det stivne og afkøle helt.

3. Smel nougat og chokolade over vandbad. Hæld den i en skål og lad den køle 15 min.

4. Hak nøddekaramellen groft i en mini-hakker eller foodprocessor. 

5. Vend 3/4 af nøddekaramellen i nougatblandingen, hæld den i en pose, klip hul i hjørnet og sprøjt blandingen ud i folieformene. 

6. Drys resten af nøddekaramellen over og lad dem køle helt på køl. Opbevares køligt. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar