En ny måde at servere en god bøf på. Gulerødderne kan erstattes af netop de rodfrugter, du bedst kan lide.
Bøf med Kold Sennepssauce til 2 personer
Ingredienser:
2 oksesteaks
salt og peber
½ spsk. olie
1 stor bagekartoffel, i både
400 g. rodfrugter i bjælker
½ spsk. olivenolie
1 tsk. revet citronskal
1 tsk. tørret timian
salt og peber
1 dl. creme fraiche
½ spsk. sennep
½ tsk. tørret timian
Fremgangsmåde:
1. Læg kartofler og rodfrugter i en plastpose med olie, citronskal, timian, salt og peber. Luk posen og bland godt.
2. Hæld kartofler og rodfrugter ud på bagepapir i et ovnfast fad og sæt i ovnen 30 min ved 225 grader. Vend rundt i det et par gange.
3. Rør creme fraiche med sennep og timian.
4. Krydr steaks med salt og peber og steg dem 2-3 min på hver side i olie. Server med rodfrugter og sennepssauce.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar