søndag den 17. januar 2016

Pasta med Bacon, Squash og Forårsløg



En lækker pastaret med masser af vitaminer og fuldkorn. Der er ingen sauce, men bacon og parmesan tilfører rigelig med smag og får pastaretten til at fremstå fuldendt. En rigtig sund januarret. 

Pasta med Bacon, Squash og Forårsløg til 2 personer


Ingredienser:

100 g. bacon i tern
250 g. frisk pasta - gerne fuldkorn
1 stor squash, tynde skiver
4 forårsløg, tynde skiver
½ potte basilikum, grofthakket
peber
20 g. parmesan i flager

Fremgangsmåde:

1. Steg bacon sprødt på en pande. Læg bacon på køkkenrulle på en tallerken og hæld fedtet af panden, så der kun sidder det tilbage, som ikke løber af panden. 

2. Kog pastaen i letsaltet vand til den netop er mør. Hæld vandet fra men lad en smule hænge ved pastaen. 

3. Steg squash og forårsløg i bacon 3-4 minutter til grøntsagerne er møre. 

4. Vend pasta med grøntsager, bacon og det meste af basilikum.

5. Anret på to store tallerkener og drys med parmesan og basilikum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar