fredag den 29. januar 2016

Tortellini med Svampesauce





En lynhurtig omgang aftensmad med masser af smag. For en endnu nemmere ret kan du købe færdigsnittede svampe.

Tortellini med Svampesauce til 2 personer


Ingredienser:

250 g. frisk tortellini (vælg din favorit)
½ spsk. olie
500 g. svampe i skiver (vælg dine favoritter)
2,5 dl. madlavningsfløde
2 spsk. citronsaft
salt og peber
½ potte basilikum, snittet

Fremgangsmåde:

1. Steg svampene i olie til de er gyldne.

2. Kog pastaen i saltet vand og hæld vandet fra. 

3. Tilsæt fløde til svampene og kog igennem. Jævn evt. lidt. 

4. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber og vend pastaen i. 

5. Server i dybe tallerkener drysset med basilikum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar