En lidt anden måde at servere en nem omgang kylling på en helt almindelig hverdagsaften.
Citronstegt Kylling og Lun Squashsalat med Citron og Pinjekerner til 2 personer
Ingredienser:
Kylling:
2 kyllingebryster
revet skal af 1 citron
salt og peber
olie til stegning
Squashsalat:
2 små squash, kernerne skrabet ud og skåret i tern
1 bdt. forårsløg, i tynde ringe
1 potte persille, hakket
½ spsk. olie
20 g. pinjekerner
saft af ½ citron
salt og peber
125 g. fuldkornsnudler
Fremgangsmåde:
1. Gnid revet citronskal ind i kyllingen og krydr med salt og peber. Steg i olie til kyllingen er gennemstegt.
2. Kog nudlerne.
3. Varm olien på en pande og steg squash 5-6 min. til de får lidt farve.
4. Tilsæt forårsløg og pinjekerner og steg 2 minutter.
5. Tilsæt citronsaft og det meste af persillen. Smag til med salt og peber.
6. Server kylling med nudler, squashsalat og et drys persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar