mandag den 29. februar 2016

Hoisin Stir Fry




Hoisin sauce er en af mine absolutte favoritter fra det asiatiske køkken. I denne ret er saucen kombineret med chili, koriander, sprøde grøntsager og mørt svinekød. Rigtig lækker hverdagsmad. 

Hoisin sauce kan købes i større supermarkeder og asiatiske butikker.

Hoisin Stir Fry til 2 personer


Ingredienser:

250 g. skinkeschnitzel eller svinemørbrad
2 spsk. hoisin sauce
2 tsk. finthakket ingefær
½ tsk. sambal oelek
1 spsk. olie
2 gulerødder, snittet i tændstikstørrelse
150 g. sukkerærter, halveret på langs
1 fennikel, fintsnittet
salt og peber

125 g. nudler, gerne fuldkorn
sød chilisauce
½ bdt. koriander, grofthakket

Fremgangsmåde:

1. Skær svinekødet i strimler og vend i hoisinsauce, ingefær og sambal oelek. Stil i køleskabet mindst 15 min.

2. Varm halvdelen af olien i en wok og steg svinekødet til det netop er gennemstegt. Tag det op.

3. Varm resten af olien og steg gulerødder og fennikel ca. 5 min.

4. Tilsæt sukkerærter og steg 2 min mere.

5. Læg kødet tilbage i wokken, varm igennem og smag til med salt og peber. Server med nudler, sød chilisauce og et drys koriander. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar