lørdag den 20. februar 2016

Skinkemad med Agurke- og Radisesalat




Der skal ikke meget til at gøre madpakken lidt mere spændende end normalt. Jeg pakker rugbrød, salat og skinke ind individuelt og rører selv en pålægssalat, som jeg har med i en lille bøtte. Så smører jeg maden når den skal spises. Madderne kan selvfølgelig også spises hjemme på en fridag. 

Skinkemad med Agurke- og Radisesalat til 2 personer


Ingredienser:

½ agurk, kernerne ud og i små tern
1 bdt. radiser, i små tern
2 forårsløg, fintsnittede
1 potte dild, fintsnittet
2 dl. creme fraiche
salt og peber

4 skiver rugbrød
4 store skiver skinke
4 salatblade

Fremgangsmåde:

1. Rør agurk, radiser, forårsløg, dild og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber. 

2. Pak rugbrød, skinke, salat og agurke- radisesalat individuelt til madpakken eller læg salat på brødet og top med skinke og agurke- radisesalat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar