Der skal ikke meget til at gøre madpakken lidt mere spændende end normalt. Jeg pakker rugbrød, salat og skinke ind individuelt og rører selv en pålægssalat, som jeg har med i en lille bøtte. Så smører jeg maden når den skal spises. Madderne kan selvfølgelig også spises hjemme på en fridag.
Skinkemad med Agurke- og Radisesalat til 2 personer
Ingredienser:
½ agurk, kernerne ud og i små tern
1 bdt. radiser, i små tern
2 forårsløg, fintsnittede
1 potte dild, fintsnittet
2 dl. creme fraiche
salt og peber
4 skiver rugbrød
4 store skiver skinke
4 salatblade
Fremgangsmåde:
1. Rør agurk, radiser, forårsløg, dild og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber.
2. Pak rugbrød, skinke, salat og agurke- radisesalat individuelt til madpakken eller læg salat på brødet og top med skinke og agurke- radisesalat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar