Svinemørbrad er et rigtig lækkert stykke kød, som de fleste rigtig godt kan lide. Jeg kan derfor godt lide at finde nye og spændende måder at servere den på. I denne ret ligger mørbradbøffer i en sauce af soltørret tomat og spinat og der er smeltet mozzarella på hvert stykke kød. En virkelig lækker ret til hverdag og fest.
Mørbradgryde med Soltørrede Tomater til 4 personer
Ingredienser:
1 stor svinemørbrad (500-600 gram)
olie til stegning
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
50 g. hakkede, soltørrede tomater i olie
1/4 liter vand
250 g. hel frosset spinat, optøet
maizena
salt og peber
1 kugle mozzarella, gerne light, i 8 skiver
Fremgangsmåde:
1. Afpuds mørbraden og skær den i 8 bøffer. Brun dem godt i olie i en stor, dyb pande og tag dem op.
2. Steg løg, hvidløg og soltørrede tomater på panden ca. 5 min
3. Tilsæt vand, bring i kog og kog under låg 5 min.
4. Tilsæt spinaten og bring i kog. Jævn med maizena udrørt i vand og smag til med salt og peber.
5. Læg mørbradbøfferne ned i saucen og læg en skive mozzarella over hver bøf. Løg låg på panden og varm igennem ca. 5 min. Server med f.eks. stegte kartofler eller ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar