Eksotisk mad på en kold regnvejrsdag i januar kan sende sommerferieminderne tilbage og lysne de lange mørke aftener. Denne version er baseret på mange af årstidens danske råvarer.
Vietnamesisk Oksekødssalat med Spidskål og Chilidressing til 2 personer
Ingredienser:
½ spidskål, fintsnittet
8 radiser, tynde skiver
2 gulerødder, tynde skiver
2 oksesteaks
olie til stegning
salt og peber
1 håndfuld koriander, grofthakket
1 rød chili, finthakket
2 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
½ spsk. sukker
Fremgangsmåde:
1. Rør chili, limesaft, fiskesauce og sukker sammen.
2. Bland spidskål, radiser og gulerødder og vend dressingen i.
3. Steg bøfferne i olie til de er rosa og krydr med salt og peber.
4. Vend koriander i salaten og anret på to tallerkener.
5. Skær bøfferne i skiver og anret på salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar