tirsdag den 9. februar 2016

Vietnamesisk Oksekødssalat med Spidskål og Chilidressing




Eksotisk mad på en kold regnvejrsdag i januar kan sende sommerferieminderne tilbage og lysne de lange mørke aftener. Denne version er baseret på mange af årstidens danske råvarer.

Vietnamesisk Oksekødssalat med Spidskål og Chilidressing til 2 personer


Ingredienser:

½ spidskål, fintsnittet
8 radiser, tynde skiver
2 gulerødder, tynde skiver
2 oksesteaks
olie til stegning
salt og peber
1 håndfuld koriander, grofthakket
1 rød chili, finthakket
2 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
½ spsk. sukker

Fremgangsmåde:

1. Rør chili, limesaft, fiskesauce og sukker sammen.

2. Bland spidskål, radiser og gulerødder og vend dressingen i.

3. Steg bøfferne i olie til de er rosa og krydr med salt og peber.

4. Vend koriander i salaten og anret på to tallerkener.

5. Skær bøfferne i skiver og anret på salaten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar