Jeg er som de fleste ved ikke tilhænger af nogen specifik diæt, men jeg synes det er vildt sjovt at prøve noget nyt, så i dag stod den på low carb i form af en spinatomelet rullet om kødsauce. Det smagte virkelig godt og jeg savnede slet ikke pastaen.
Spinatomelet med Kødsauce og Sprød Salat til 2 personer
Ingredienser:
Kødsauce:
1 løg, hakket
1 gulerod, små tern
½ spsk. olie
200 g. hakket oksekød
1 dåse hakkede tomater
2 fed hvidløg, finthakkede
1 tsk. tørret oregano
salt og peber
Spinatomelet:
300 g. hel, frosset spinat, optøet og vredet fri for væske
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
½ spsk. olie
1/4 tsk. muskat
salt og peber
3 æg
½ dl. mælk
3 spsk. mel
1/4 tsk. bagepulver
Salat:
½ spsk. olivenolie
1/4 spsk. æbleeddike
4 gulerødder, groftrevne
½ rødløg, papirtynde skiver
1/4 potte basilikum
25 g. revet parmesan
Fremgangsmåde:
1. Svits løg og gulerod i olie. Tilsæt kødet og svits til det er brunt.
2. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater, oregano, salt og peber og kog under låg 25 min.
3. Sauter løg og hvidløg til omeletten i olie til det er blødt.
4. Slå æggene ud i en foodprocessor eller blender og tilsæt mælk, mel, bagepulver, sauterede løg og spinat. Krydr med muskat, salt og peber.
5. Blend æggelblandingen godt og hæld ud på bagepapir i et ildfast fad str. 20 x 30 cm. Bag ca. 15 min ved 175 grader.
6. Bland gulerødder, rødløg og basilikum. Rør en dressing af olie og eddike og vend den i grøntsagerne.
7. Fordel kødsaucen på omeletten, rul sammen og skær i skiver. Server med revet parmesan og gulerodssalaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar