En lækker pastasalat, der smager af sommer ved Middelhavet. Den tager ikke længe at lave, og er et fint alternativ til den kogte pasta eller risene.
Pastasalat fra Middelhavet til 2 personer
Ingredienser:
100 g. suppenudler
1 fed hvidløg, finthakket
250 g. cherrytomater, i små tern
½ agurk eller squash, kernerne skrabet ud og i små tern
1 håndfuld oliven, små tern
2 spsk. finthakket purløg
2 spsk. finthakket basilikum
1 spsk. æbleeddike
½ spsk. olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i letsaltet vand, hæld vandet fra og køl straks pastaen i koldt vand.
2. Bland pastaen med tomat, agurk, oliven og krydderurter.
3. Rør olie og eddike sammen og rør hvidløg, salt og peber ind. Vend dressingen i salaten og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar