torsdag den 11. februar 2016

Pastasalat fra Middelhavet




En lækker pastasalat, der smager af sommer ved Middelhavet. Den tager ikke længe at lave, og er et fint alternativ til den kogte pasta eller risene. 

Pastasalat fra Middelhavet til 2 personer


Ingredienser:

100 g. suppenudler
1 fed hvidløg, finthakket
250 g. cherrytomater, i små tern
½ agurk eller squash, kernerne skrabet ud og i små tern
1 håndfuld oliven, små tern
2 spsk. finthakket purløg
2 spsk. finthakket basilikum
1 spsk. æbleeddike
½ spsk. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand, hæld vandet fra og køl straks pastaen i koldt vand.

2. Bland pastaen med tomat, agurk, oliven og krydderurter.

3. Rør olie og eddike sammen og rør hvidløg, salt og peber ind. Vend dressingen i salaten og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar