tirsdag den 15. marts 2016

Boller i Red Curry med Spinatsalat




Et mere moderne alternativ til den gode gamle klassiker.

Boller i Red Curry med Spinatsalat til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød
½ æg
salt og peber
olie til stegning
1½ dl. madlavningsfløde
½ spsk. rød karrypasta
100 g. basmatiris

100 g. babyspinat, skyldet
150 g. bønnespirer, skyldede
1 tsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog risene 10 min, hæld vandet fra og lad dem trække til resten er færdigt.

2. Rør oksekød med æg, salt og peber. Form kødboller og steg dem i olie på en pande.

3. Tilsæt fløde og karrypasta, bring i kog og lad det simre under låg 5-8 min . Krydr med salt.

4. Bland spinat og bønnespirer. Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber og vend i salaten. 

5. Server kødboller og sauce på ris med spinatsalaten til. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar