Et mere moderne alternativ til den gode gamle klassiker.
Boller i Red Curry med Spinatsalat til 2 personer
Ingredienser:
200 g. hakket oksekød
½ æg
salt og peber
olie til stegning
1½ dl. madlavningsfløde
½ spsk. rød karrypasta
100 g. basmatiris
100 g. babyspinat, skyldet
150 g. bønnespirer, skyldede
1 tsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog risene 10 min, hæld vandet fra og lad dem trække til resten er færdigt.
2. Rør oksekød med æg, salt og peber. Form kødboller og steg dem i olie på en pande.
3. Tilsæt fløde og karrypasta, bring i kog og lad det simre under låg 5-8 min . Krydr med salt.
4. Bland spinat og bønnespirer. Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber og vend i salaten.
5. Server kødboller og sauce på ris med spinatsalaten til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar