onsdag den 16. marts 2016

Pitabrød med Laks og Hvidløgsdressing




En rigtig lækker fast-food ret, der smager af forkælelse, selv om den er top sund.

Pitabrød med Laks og Hvidløgsdressing til 2 personer


Ingredienser:

200 g. laks, i tern
1 knsp. cayennepeber
½ tsk. kanel
1 tsk. spidskommen
1 tsk. karry
1 tsk. æbleeddike
2 tsk. olivenolie

1 dl. creme fraiche
½ potte dild, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
salt og peber

4 pitabrød, fuldkorn
100 g. revne gulerødder
½ salathoved, snittet

Fremgangsmåde:

1. Rør cayennepeber, kanel, spidskommen og karry sammen med eddike og olie. Vend laksen heri. 

2. Rør creme fraiche med hvidløg og dild og smag til med salt og peber. 

3. Steg laksen hårdt i få min. til den netop er gennemstegt.

4. Varm pitabrødene og fyld med salat, gulerødder, laks og dressing. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar