mandag den 14. marts 2016

Tunsalat med Bønner og Oliven




En rigtig lækker salat, der kan serveres både som frokost og hovedret. Spis et stykke godt brød til. 

Tunsalat med Bønner og Oliven til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse brune eller hvide bønner, skyldet og afdryppet
1 dåse tun, drænet
½ bakke salatblade, skyldet og tørret
½ potte persille, finthakket
3 tomater, i tern
½ agurk, i tern
20 oliven, halverede

2 tsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft
salt og peber

150 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Bland bønner, tun, salat, persille, tomat, agurk og oliven i en skål. 

2. Rør olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen. 

3. Vend dressingen i salaten og fordel i to tallerkener eller plastbøtter. Server med brød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar