fredag den 4. marts 2016

Mexicanske Pandekager med Salsa



Lækre Mexicanske kartoffelpandekager til en kødfri dag i køkkenet eller som tilbehør til f.eks. en god bøf. 

Mexicanske Pandekager med Salsa til 2 personer


Ingredienser:

1 lille løg, finthakket
1 skrællet kartoffel, revet
1 courgette, revet
2 gulerødder, revet
1 fed hvidløg, finthakket
½ bdt. koriander, hakket
30 g. mel
2 æg
2 spsk. olie

tomatsalsa, medium eller hot

Fremgangsmåde:

1. Læg kartoffel, courgette og gulerod på et viskestykke og pres så meget væske ud af grøntsagerne som muligt.

2. Bland grøntsagerne med løg, hvidløg og koriander.

3. Rør mel i og derefter æggene. Krydr med salt og peber.

4. Varm olien i to store pander og steg store klatter til pandekager 5 min på hver side. 

5. Server med tomatsalsa. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar