Lækre Mexicanske kartoffelpandekager til en kødfri dag i køkkenet eller som tilbehør til f.eks. en god bøf.
Mexicanske Pandekager med Salsa til 2 personer
Ingredienser:
1 lille løg, finthakket
1 skrællet kartoffel, revet
1 courgette, revet
2 gulerødder, revet
1 fed hvidløg, finthakket
½ bdt. koriander, hakket
30 g. mel
2 æg
2 spsk. olie
tomatsalsa, medium eller hot
Fremgangsmåde:
1. Læg kartoffel, courgette og gulerod på et viskestykke og pres så meget væske ud af grøntsagerne som muligt.
2. Bland grøntsagerne med løg, hvidløg og koriander.
3. Rør mel i og derefter æggene. Krydr med salt og peber.
4. Varm olien i to store pander og steg store klatter til pandekager 5 min på hver side.
5. Server med tomatsalsa.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar