Vegansk mad behøver slet ikke at være kedeligt. I denne ret er grøntsagerne stegt i wok med en spicy kokossauce, og der er stegt tofu på toppen.
Tofu i Stærk Kokossauce til 2 personer
Ingredienser:
200 g. fast tofu
125 g. nudler, gerne fuldkorn
200 g. sukkerærter, i mindre stykker
1 bdt. forårsløg, i ringe
1 spsk. olie
½ ds. kokosmælk, gerne light
1 tsk. sambal oelek
3 spsk. sojasauce
Fremgangsmåde:
1. Kog nudlerne i letsaltet vand.
2. Skær tofuen i store tern og steg i halvdelen af olien på en pande til den er gylden.
3. Varm resten af olien i en wok og steg sukkerærter og forårsløg (gem lidt til pynt) 2-3 min.
4. Tilsæt kokosmælk, sambal oelek og sojasaue og varm igennem. Jævn evt. saucen lidt med maizena.
5. Vend tofu i retten og server med nudler og et drys forårsløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar