torsdag den 10. marts 2016

Produkttest: Kornkammeret Kerneknækbrød
Dette er et sponsoreret indlæg.

For nylig modtog jeg en prøvepakke på Kornkammeret Økologisk kerneknækbrød. Pakken indeholder frø og kerner - ingen mel. Og der skal kun tilsættes vand. 

Knækbrødet er fuldt af proteiner og fibre og indeholder ikke gluten, så det er egnet til både LCHF, Paleo og sikkert en række andre af tidens moderne kosttendenser. Og så er det super nemt og meget hurtigt at bage.

Indholdet i pakken røres sammen med vand og fordeles på to stykker bagepapir. Kornkammeret foreslår at man drysser med salt, så det gjorde jeg - det var et hit!! Så skal det bare bages. Her skal der holdes godt øje, for der er ikke langt fra "lækker og sprød" til "temmelig sort". Resultatet er et VIRKELIG lækkert stykke knækbrød, super sprød og med masser af smag. Det kan spises som snack eller tilbehør, men egner sig ikke til masser af pålæg, da det er forholdsvis tyndt og porøs. 
En knækbrødsblanding koster 21,95 og sælges i større supermarkeder. Prisen er rimelig, da der kommer temmelig meget knækbrød ud af den, og ingredienserne i blandingen ikke er billige. 

Du kan læse mere på www.kornkammeret.dk

Jeg kommer helt sikkert til at købe denne blanding en anden gang - super nemt og virkelig lækkert :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar