tirsdag den 22. marts 2016

Smørrebrød med Røget Mørbrad og Ærtemayo




Hvis du endnu ikke har smagt røget mørbrad, så er tiden inde. Det er virkelig lækkert og magert kød. Her er det serveret med ærtemayonnaise og stegte løgringe. De stegte løgringe resulterede i en ret voldsom forbrænding, da dejen fik olien til at eksplodere i alle retninger. Jeg har derfor ikke medtaget opskriften på dem her. Lav dine egne med en anden opskrift eller køb ristede løg. 

Jeg købte et helt stykke røget mørbrad, da det er langt lækrere en pålægsskiverne. 

Smørrebrød med Røget Mørbrad og Ærtemayo, 4 stykker


Ingredienser:

8 tykke skiver røget mørbrad (ca. 200 gram)
4 skiver rugbrød
4 blade krølsalat
8 løgringe eller 100 g. ristede løg

100 g. ærter, optøede
3 spsk. mayonnaise
1 tsk. sennep
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Blend ærter, mayonnaise, sennep, salt og peber.

2. Læg 1 salatblad på hver skive rugbrød og fold 2 skiver svinemørbrad pænt ovenpå. 

3. Top med ærtemayo og løgringe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar