lørdag den 16. april 2016

Banankage



Banankage er en rigtig familieklassiker. Denne version er let og luftig, og med chokolade på toppen. 

Banankage, 20-24 stykker


Ingredienser:

6 æg
300 g. sukker
3 tsk. vanillesukker
225 g. mel
3 tsk. bagepulver
285 g. smør
3 modne bananer
1 pakke mørk pålægschokolade

Fremgangsmåde:

1. Smelt smørret.

2. Pisk æg, sukker og vanillesukker skummende.

3. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen. 

4. Vend smørret i.

5. Mos bananerne og vend dem i dejen. 

6. Hæld dejen i en stor bradepande (30 x 40 cm) beklædt med bagepapir og bag den 30-45 min ved 175 grader.

7. Lige når kagen er taget ud af ovnen lægges et lag pålægschokolade på den, så det smelter. Lad chokoladen størkne eller spis kagen lun med smeltet chokolade på toppen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar