Dette er både opskriften på en ny fredags-livret og en rigtig god ide til en rest chili con carne.
Chili con Carne med Hvidløgsbrød til 2 personer
Ingredienser:
200 g. hakket oksekød
1 løg, hakket
½ spsk. olie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
½ dåse hakkede tomater
½ terning oksebouillon
salt og peber
1 hvidløgsflute, helst fuldkorn
Fremgangsmåde:
1. Svits løget i olie i et par minutter.
2. Tilsæt kødet og steg til det er brunet.
3. Tilsæt spidskommen og chili og steg kort.
4. Tilsæt hakkede tomater og oksebouillon og bring i kog. Lad retten simre 20 min. Smag til med salt og peber.
5. Hæld chili con carne i et ovnfast fad. Læg hvidløgsflute i skiver ovenpå.
6. Bag i ovnen 5-10 min ved 200 grader til brødet er gyldent. Server med skål salat eller en majskolbe til hver.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar