onsdag den 6. april 2016

Chili con Carne med Hvidløgsbrød



Dette er både opskriften på en ny fredags-livret og en rigtig god ide til en rest chili con carne. 

Chili con Carne med Hvidløgsbrød til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød
1 løg, hakket
½ spsk. olie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
½ dåse hakkede tomater
½ terning oksebouillon
salt og peber

1 hvidløgsflute, helst fuldkorn

Fremgangsmåde:

1. Svits løget i olie i et par minutter.

2. Tilsæt kødet og steg til det er brunet.

3. Tilsæt spidskommen og chili og steg kort.

4. Tilsæt hakkede tomater og oksebouillon og bring i kog. Lad retten simre 20 min. Smag til med salt og peber.

5. Hæld chili con carne i et ovnfast fad. Læg hvidløgsflute i skiver ovenpå. 

6. Bag i ovnen 5-10 min ved 200 grader til brødet er gyldent. Server med skål salat eller en majskolbe til hver. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar