tirsdag den 5. april 2016

Pasta med Pølser i Tomatsauce




Denne ret bliver hurtig en livret for både børn og voksne. Server den som den er for børnene og giv de voksne et drys parmesan og basilikum. 


Pasta med Pølser i Tomatsauce til 2 personer


Ingredienser:

1 lille løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
250 g. wienerpølser, skiver
½ spsk. olie
½ ds. hakkede tomater m. krydderurter
1 dl. vand
salt og peber

100 g. pasta, gerne fuldkorn
20 g. revet parmesan
10 blade basilikum, grofthakket

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Brun pølserne i olie i en gryde.

3. Tilsæt løg og hvidløg og steg 3-4 min ved jævn varme.

4. Tilsæt hakkede tomater og vand og lad retten simre 10 min uden låg. 

5. Smag til med salt og peber og vend den afdryppede pasta i. Server drysset med parmesan og basilikum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar