tirsdag den 12. april 2016

Risotto med Kylling og Svampe




En lidt utraditionel risotto, der er nem at lave og smager dejligt. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto.

Risotto med Kylling og Svampe til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst, tern
½ liter vand
½ hønsebouillonterning
100 g. aborio-ris
250 g. champignon i mindre stykker
4 forårsløg, skiver (lidt finthakket til pynt)
1 spsk. olie
salt og peber
50 g. friskost (f.eks. Philadelphia - gerne light)
1 tsk. hvidvinseddike

Fremgangsmåde:

1. Bring vand og bouillonterning i kog, tilsæt risene og kog dem uden låg 20 min. Rør af og til.

2. Steg kyllingen i olien på en pande og krydr med salt og peber. Tag kødet op ad panden.

3. Steg svampe og forårsløg på panden til væsken er løbet af og fordampet. 

4. Vend kylling og grøntsager i risene og tilsæt friskost og vineddike. Smag til med salt og peber. Server med et drys forårsløg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar