mandag den 11. april 2016

Squashfrikadeller med Bulgur og Rødløgsyoghurt




Gode frikadeller til en kødfri hverdag. De er nemme at lave og dejligt velsmagende. Skift eventuelt bulgur ud med ris.

Squashfrikadeller med Bulgur og Rødløgsyoghurt til 2 personer


Ingredienser:

1 squash, groftrevet
75 g. feta, smuldret
½ potte mynte, finthakket
1 æg
1 dl. mel
1 tsk. salt
peber
½ spsk. olie

½ rødløg, tynde ringe
1 dl. græsk yoghurt eller creme fraiche
1 tsk. olivenolie
salt og peber

100 g. bulgur, gerne fuldkorn

Fremgangsmåde:

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Læg løgskiverne i koldt vand 5 min.

3. Lad squash'en dryppe af i et dørslag 5 min.

4. Tryk den resterende væde af squash og rør sammen med feta, mynte, æg, mel, salt og peber.

5. Form 8 frikadeller og steg i olie ca. 5 min på hver side. Vent med at vende dem til efter 5 min, så er de mere faste.

6. Lad løgene dryppe af og bland med yoghurt. Krydr med salt og peber.

7. Server squashfrikadeller med bulgur og yoghurt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar