Gode frikadeller til en kødfri hverdag. De er nemme at lave og dejligt velsmagende. Skift eventuelt bulgur ud med ris.
Squashfrikadeller med Bulgur og Rødløgsyoghurt til 2 personer
Ingredienser:
1 squash, groftrevet
75 g. feta, smuldret
½ potte mynte, finthakket
1 æg
1 dl. mel
1 tsk. salt
peber
½ spsk. olie
½ rødløg, tynde ringe
1 dl. græsk yoghurt eller creme fraiche
1 tsk. olivenolie
salt og peber
100 g. bulgur, gerne fuldkorn
Fremgangsmåde:
1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
2. Læg løgskiverne i koldt vand 5 min.
3. Lad squash'en dryppe af i et dørslag 5 min.
4. Tryk den resterende væde af squash og rør sammen med feta, mynte, æg, mel, salt og peber.
5. Form 8 frikadeller og steg i olie ca. 5 min på hver side. Vent med at vende dem til efter 5 min, så er de mere faste.
6. Lad løgene dryppe af og bland med yoghurt. Krydr med salt og peber.
7. Server squashfrikadeller med bulgur og yoghurt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar