onsdag den 27. april 2016

Spinatlasagne med Ricotta




En rigtig lækkerbisken til ugens kødfrie dag. Spinatlasagnen er fuld af ricotta og ostesauce, så den mætter rigtig fint, selv om der ikke er kød i.

Spinatlasagne med Ricotta til 2 personer


Ingredienser:

100 g. lasagneplader
50 g. revet ost

½ spsk. olie
250 g. hel frosset spinat, optøet
½ potte persille, hakket
salt og peber
125 g. ricotta
½ l. mælk
maizena
30 g. revet parmesan
½ tsk. muskat

Fremgangsmåde:

1. Vrid så meget vand som muligt fra spinaten og steg den i olie sammen med persille til den er gennemvarm.

2. Krydr med salt og peber og tag af varmen. Rør ricotta i.

3. Bring mælken i kog og jævn til en tyk sauce med maizena udrørt i lidt vand. 

4. Rør parmesan og muskat i saucen og lad osten smelte. Smag til med salt og peber.

5. Læg lidt sauce i bunden af et ildfast fad. Læg herefter pastaplader, spinatblanding og sauce lagvis. Slut med sauce. 

6. Drys ost på toppen og bag 35 min ved 175 grader. Server med en god tomatsalat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar