torsdag den 28. april 2016

Pita-Pizza med Skinke, Ricotta og Pesto




Lynhurtig aftensmad, som er sund og fuld og smag. Brug pitabrød i bunden og fyld med tomatsauce, skinke, ricotta og pesto. Nemmere bliver det ikke.

Du kan fryse resten af pitabrød og pizzasauce ned til en anden dag, hvor det skal gå hurtigt.

Pita-Pizza med Skinke, Ricotta og Pesto til 2 personer


Ingredienser:

1 dl. pizzasauce (købes færdig på karton)
4 små pitabrød, gerne fuldkorn
100 g. røget skinke i skiver
½ bæger ricotta
2 spsk. pesto

Fremgangsmåde:

1. Læg pitabrødene på bagepapir på en bageplade.

2. Smør dem med pizzasauce og læg rullede skiver skinke herpå.

3. Læg klatter af ricotta og pesto øverst og bag 5-10 min ved 200 grader til bunden er sprød og fyldet gennemvarmt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar